Newsflash
Știri

10 elevi care iau 10 la o probă scrisă la BAC primesc vouchere la dentist

de L. Budin - iun. 15 2023
10 elevi care iau 10 la o probă scrisă la BAC primesc vouchere la dentist

Elevii își putea folosi voucherul pentru orice serviciu în clinica fondată de dr. Alexandra Mircea, inclusiv pentru consultații, igienizări dentare profesionale sau obturații.

Dr. Alexandra Mircea, cu o comunitate de peste 1 milion de urmăritori pe TikTok, YouTube, Instagram și Facebook, premiază primii 10 elevi care iau cel puțin o notă de 10 la probele scrise de la bacalaureat și se înscriu, după afișarea notelor, pentru a primi câte un voucher în valoare de 1.000 de lei. Elevii îl vor putea folosi pentru orice serviciu în clinica fondată de dr. Mircea, inclusiv consultații, igienizări dentare profesionale, obturații și, în funcție de necesități, chiar și intervenții mai complexe precum montarea unui aparat dentar, se arată într-un comunicat. 

Dr. Alexandra Mircea dorește să inspire și să susțină tinerii în eforturile lor de a obține rezultate academice remarcabile. Ea crede că premiind performanța școlară prin servicii stomatologice gratuite, elevii vor fi încurajați să-și mențină un nivel înalt de învățare și vor dezvolta obiceiuri sănătoase de igienă orală. Dr. Mircea este recunoscută pentru demersurile sale pentru educație despre igiena și sănătatea dentară prin videoclipuri pe rețelele sociale care au devenit extrem de populare, mai ales în rândul persoanelor cu vârste între 15 și 25 de ani.

Cred cu tărie că educația ne face mai buni și mai puternici. Îi felicit pe toți adolescenții care s-au străduit în anii de școală să își dezvolte cultura generală și abilitățile, să acumuleze informații și să își aleagă drumul profesional care îi motivează. Sper ca unii dintre ei să aleagă medicina și poate chiar să devină medici dentiști care să lucreze în România, unde avem nevoie de servicii cât mai bune”, a spus dr. Alexandra Mircea. 

Elevii care doresc să beneficieze de această ofertă specială sunt invitați să viziteze pagina dedicată, iar primele 10 persoanele eligibile vor fi contactate de personalul administrativ al clinicii dentare. 

Tot pe pagina respectivă se găsesc mai multe informații despre eligibilitate și condițiile de înscriere. Campania „Zâmbete de 10” are scopul de a promova sănătatea orală și de a încuraja elevii să obțină rezultate academice excelente. 

 


Notă autor:

Sursă foto: dentalist.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe