Newsflash
Știri

Începe a XI-a ediție a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni

de L. Budin - oct. 25 2023
Începe a XI-a ediție a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni

Colegiul Farmaciștilor Mureș, în parteneriat cu Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST „G.E. Palade” Târgu Mures, organizează în perioada 26-27 octombrie cea de-a XI-a ediție a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni.

Evenimentul se desfășoară în format hibrid sub sloganul „Împreună pentru o profesie unită”, se arată pe pagina de Facebook a UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș. 

Organizatorii propun un program cu teme de actualitate din domeniul farmaceutic și al sănătății, printre care se numără servicii farmaceutice - noutăți și perspective, farmacovigilență și reglementări, managementul calității, rolul farmacistului în studiile clinice, rolul farmacistului clinician la patul bolnavului – masă rotundă, noutăți în activitatea farmacistului în industrie, noutăți științifice din domeniul farmaceutic și medical etc. 

Evenimentul va reuni farmaciști din județul Mureș și din alte județe din țară, medici, cadre didactice ale Facultății de Farmacie, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, autorități locale, reprezentanți ai Casei de Asigurări de Sănătate. 

Deschiderea Conferinței Farmaciștilor Mureșeni va avea loc joi, 26 octombrie 2023, ora 8.50, în Aula Facultății de Farmacie, în prezența farm. Nicoleta Logigan, președintele Colegiului Farmaciștilor Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, și prof. univ. dr. Daniela Lucia Muntean, decanul Facultății de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. 

Tot joi, de la ora 12.00, va avea loc simpozionul intitulat „Viitorul profesiei de farmacist”. Invitați sunt șef lucrări dr. farm. Marius Cherecheș și conf. univ. dr. Gabriel Hancu, cadre didactice la Facultatea de Farmacie. 

În cadrul conferinței va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, ora 14.00, în Sala de consiliu a Facultății de Farmacie (etaj 1, sala 103), masa rotundă cu tema „Rolul farmacistului clinician în echipa medicală”, la care sunt invitați manageri ai spitalelor mureșene, directori medicali, șefi de secții ale spitalelor și farmaciști clinicieni practicieni din județul Mureș și Cluj. Moderator va fi prof. univ. dr. Camil Vari.

Conferința cuprinde și Gala farmaciștilor 2023, care va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, ora 18.00, la Europa Ballroom, se mai arată în postare. 


Notă autor:

Sursă foto : Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe