Newsflash
Știri

Acord de colaborare între UMF din Târgu Mureș și Universitatea Óbuda din Budapesta

de Florentina Ionescu - mar. 10 2023
Acord de colaborare între UMF din Târgu Mureș și Universitatea Óbuda din Budapesta

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș vine cu noutăți despre un acord ce vizează mobilitățile academice de studenți și cadre didactice, cercetare și alte oportunități viitoare de colaborare.

Astăzi au fost publicate primele informații despre un acord de colaborare între Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea Óbuda din Budapesta. 

Citiți și: UMF „Iuliu Hațieganu” a organizat a treia reuniune a Women of NeurotechEU 

acord umf din targu mures

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a primit, în 8 și 9 martie 2023, o vizită a delegației Universității Óbuda din Budapesta, Ungaria.

Agenda întâlnirii rectorului UMFST, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, cu membrii delegației, condusă de Decanul Facultății de Arhitectură și Inginerie Civilă „Ybl Miklós”, prof. univ. dr. arh. Anthony Gall, a avut în vedere încheierea unui acord de colaborare pentru programul de studii Arhitectură în limba engleză din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației a UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, se arată pe o rețea socială.

Acordul vizează mobilitățile academice de studenți și cadre didactice, cercetare și alte oportunități viitoare de colaborare.

Membrii delegației Universității Óbuda, prof. univ. dr. arh. Anthony Gall, conf. univ. dr. Fáczányi Zsuzsanna (prodecan cercetare), conf. univ. dr. Sugár Viktória (directorul Institutului de Arhitectură), Kissné Fekete Judit (coordonator Afaceri Externe) s-au întâlnit, în cadrul vizitei extinse la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, și cu prof. univ. dr. Borda Angela (director al Departamentului de Relații Internaționale) și cu șef lucrări dr. arh. Mara Popescu (coordonator Program de Studii de Arhitectură în limba engleză).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe