Newsflash
ACTUALITATE Știri

Zilele Științifice ale Institutului Clinic Fundeni, organizate pe 19-20 decembrie

de Magdalena Tănăsescu - dec. 18 2023
 Zilele Științifice ale Institutului Clinic Fundeni, organizate pe 19-20 decembrie

În perioada 19-20 decembrie a.c. vor avea loc Zilele Științifice ale Institutului Clinic Fundeni „Perspective interdisciplinare în tandem cu digitalizarea”, eveniment adresat exclusiv profesioniștilor din domeniul medical.

Potrivit unei postări pe Facebook, organizatorii estimează că la această manifestare științifică se vor înscrie un număr de 200 - 400 de participanți.


„În acest an ne propunem o formulă de organizare în format fizic, prin care ne dorim să valorificăm avantajele unui eveniment tradițional, cu prezență fizică a lectorilor la locația evenimentului. Avem convingerea că eforturile şi susţinerea dumneavoastră vor contribui la buna desfăşurare a acestui eveniment”, a afirmat prof. dr. Anca Coliță, manager al Institutului Clinic Fundeni. 

 

Evenimentul este creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe