Newsflash
Știri

Webinar pentru pacienți despre legislația referitoare la dispozitivele medicale

de Florentina Ionescu - apr. 20 2021
Webinar pentru pacienți despre legislația referitoare la dispozitivele medicale

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România a anunțat recent că Direcția Generală Sante (un departament al Comisiei Europene) organizează în luna mai un webinar pentu pacienți.

„DG-Sante organizează un webinar adresat pacienților pentru a prezenta modul în care noua reglementare referitoare la dispozitivele medicale își propune să asigure dispozitive medicale sigure și performante pentru toți. Webinarul va avea loc în data de 7 Mai a.c., între orele 15:00-17:00”, au scris reprezentanții ANMDMR pe o cunoscută rețea de socializare, alături de linkul ce cuprinde mai multe detalii despre înregistrare.

dispozitive medicale eveniment pentru pacienti

DG Sante se referă la un departament pentru Sănătate și Siguranță Alimentară al Comisiei Europene. Departamentul răspunde de politica UE în domeniul sănătății și al siguranței alimentare, precum și de monitorizarea punerii în aplicare a reglementărilor aferente.

Webinarul organizat de această direcție generală în data de 7 mai va sumariza modul în care noua reglementare cu privire la dispozitivele medicale încearcă să asigure dispozitive medicale sigure și performante pentru toată lumea.

Evenimentul este organizat de Direcția Generală pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (DG SANTE) în contextul unei campanii de comunicare pentru noua legislație privind dispozitivele medicale, o inițiativă sprijinită de Third Health Programme 2014 – 2020.

Evenimentul va reuni reprezentanți ai Comisiei Europene, pacienți, consumatori și profesioniști din domeniul sănătății, precum și orice alte persoane interesate să afle mai multe despre noua legislație. Evenimentul va avea loc în limba engleză. Mai multe detalii despre webinar veți găsi aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe