Newsflash
Știri

Vaccinul împotriva Omicron BA.4 și BA.5 se administrează la Spitalul Militar din Timișoara

de Florentina Ionescu - dec. 13 2022
Vaccinul împotriva Omicron BA.4 și BA.5 se administrează la Spitalul Militar din Timișoara

La Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, locuitorii din zonă pot să beneficieze de vaccinul Comirnaty care vizează variantele Omicron BA.4 și BA.5.

În baza solicitării Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a răspuns prezent, ca de fiecare dată, în sprijinirea populației și a efortului de combatere a infecției cu virusul SARS-CoV-2. 

ambulatoriu spitalul militar din timisoara
Sursa foto: https://www.facebook.com/SpitalulMilitarTimisoara/

 

Astfel, începând de ieri, 12 decembrie 2022, în cadrul cabinetului de medicină de familie din ambulatoriul integrat al Spitalului Militar Timișoara se va putea administra noua formulă împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2: vaccinul Comirnaty Omicron BA 4-5 (vizează variantele Omicron BA.4 și BA.5) produs de compania Pfizer BioNTech.

Vaccinarea în cadrul cabinetului de medicină de familie se va desfășura în baza programării prealabile la numărul de telefon 0770.609.820, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-19:00.

„Vaccinul Comirnaty Omicron BA 4-5 se poate administra persoanelor peste 12 ani, care au efectuat deja o schemă completă de vaccinare împotriva COVID-19 si au minim 3 luni de ultima doză”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar din Timișoara pe o rețea socială.

De asemenea, aceștia au subliniat că este recomandată efectuarea acestei imunizări în special persoanelor aflate în grupele de risc pentru a dezvolta o formă gravă de COVID-19 sau persoanelor care pot dezvolta complicații grave și decompensări ale patologiilor de bază, cu respectarea condițiilor menționate anterior. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe