Newsflash
ACTUALITATE Știri

UVVG din Arad, parteneriat cu Rutgers University din SUA

de Magdalena Tănăsescu - apr. 5 2024
UVVG din Arad, parteneriat cu Rutgers University din SUA

Rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, prof. univ. dr. habil. Coralia Adina Cotoraci, a semnat acordul de înfrățire a UVVG cu Rutgers University din statul american New Jersey.

Semnarea protocolului a fost oficiată în contextul vizitei, la Arad, a cancelarului Rutgers University, prof. univ. dr. Antonio D. Tillis.

 

„Ceea ce s-a oficializat astăzi este rezultatul unui drum deschis în urmă cu câțiva ani de către domnul doctor Adrian Balica și de mine. Înfrățirea s-a concretizat deja prin câteva colaborări avute în domeniul medical. Începând de astăzi, prin semnarea acordului, au fost stabilite direcții de colaborare între mai multe departamente ale Facultății de Științe Juridice și ale Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport”, a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci.

 

Potrivit unui comunicat al universității, la semnarea acordului au fost prezenți - alături de rector - factorii de conducere din facultățile UVVG, fapt care „marchează un nou orizont de dezvoltare”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe