Newsflash
Sănătate privată

Un furnizor privat își consolidează serviciile dedicate sănătății femeii

de Florentina Ionescu - ian. 17 2022
Un furnizor privat își consolidează serviciile dedicate sănătății femeii

Furnizorul de servicii medicale private din România Medicover a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni la o clinică dedicată sănătății femeii.

Medicover, furnizor de servicii medicale private din România cu expertiză internațională, achiziționat recent pachetul majoritar de acțiuni la Mediplus, o clinică trans-disciplinară dedicată sănătății femeii, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției. 

clinica menopauza servicii medicale femei
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels

Cei peste 18 ani de experiență alături de echipa Mediplus coordonată de dr. Iosif Niculescu aduc un avantaj considerabil capacității Medicover de a oferi soluții integrative și supraspecializate de diagnostic și tratament pentru paciente.  

Citiți și: Esențialul despre menopauză 

Mediplus este prima clinică din țară care abordează tratamentul afecțiunilor asociate menopauzei, un segment foarte puțin adresat pe piața locală. 

În fiecare an, clinica aceasta înregistrează peste 7.000 de consultații, fiind deservită de o echipă de specialiști cu experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică. În anul 2017, ea a fost preluată de dr. Iosif Niculescu. 

Receptie Medipluc Clinic
Receptie Medipluc Clinic

„Avem deja o excelentă colaborare cu dr. Iosif Niculescu, remarcabil pentru deosebita sa preocupare pentru sănătatea femeii. Dorim să ne dezvoltăm împreună pentru a aduce pacientelor noastre cele mai avansate soluții de tratament”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Citiți și: O treime dintre pacientele care vin la medicul ginecolog au patologii asociate 

Medicover România va deține pachetul majoritar de acțiuni. Investiția în Mediplus se înscrie în strategia furnizorului de a-și dezvolta serviciile medicale care abordează integrat și multidisciplinar sănătatea femeii. 

Infecția cu SARS-CoV-2 crește riscul afecțiunilor pentru femeile la menopauză 

„Colaborarea avută până acum cu echipa secției de obstetrică-ginecologie din Spitalul Medicover București a evidențiat valorile comune, printre care și pasiunea pentru calitatea actului medical. Împreună vom reuși să aducem o contribuție importantă în prevenția problemelor medicale din sfera patologiei ginecologice și obstetricale”, a declarat dr. Iosif Niculescu, fondatorul clinicii și medic specialist în Obstetrică-Ginecologie cu peste 20 de ani de experiență locală și internațională.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe