Newsflash
Știri

UMFCD: workshop în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie

de L. Budin - mai 15 2023
UMFCD: workshop în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie

Atelierul a fost organizat prin Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie, în colaborare cu Liga Studentilor la Medicină Dentară București.

În perioada 11-12 mai 2023, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a găzduit un workshop în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie.  

 

Atelierul a fost organizat prin Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie (C.I.C.D.S.), în colaborare cu Liga Studentilor la Medicină Dentară București, și s-a intitulat „Esthetic rehabilitation with minimally invasive prosthetic restorations: The Ceramic Veneers no-prep and prep-less”, se arată pe pagina de Facebook a UMFCD. 

 

Prof. dr. Georgi Iliev, specialist în prostetică și estetică dentară, cadru didactic la Universitatea de Medicină din Sofia, a susținut atelierul pentru studenți. 

 

Prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul UMFCD București, care sprijină inițiativele și proiectele studențești din mediul universitar, a înmânat diplome participanților.

 

 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe