Newsflash
Știri

UMFCD: modul de limbă franceză la Facultatea de Farmacie

de Florentina Ionescu - sept. 5 2022
UMFCD: modul de limbă franceză la Facultatea de Farmacie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București vine cu vești bune pentru cei care vor să se înscrie la modulul de limbă franceză al programului de studii de licență de la Facultatea de Farmacie.

Un program de studii de licență, cu modul de limbă franceză, va fi disponibil pentru anul universitar 2022-2023 la Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Carol Davila. 

Înscrierile pentru cel mai nou Program de Licență - Farmacie - modul de limbă Franceză pentru anul universitar 2022-2023 sunt deschise, au anunțat reprezentanții UMFCD pe o rețea socială în data de 2 septembrie a.c. 

studiu licenta franceza

Recent, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, cea mai veche și una dintre cele mai prestigioase instituții de acest fel din România, a introdus un nou Modul de limbă franceză pentru Programul de Licență, disponibil Studenților Internaționali care doresc să studieze Farmacia la standarde europene.

„Universitatea are o tradiție îndelungată și respectabilă, cu un număr mare de profesori renumiți în domeniul academic, precum și oameni de știință, recunoscuți la nivel mondial, care și-au lăsat amprenta în istoria medicinei și farmaciei, precum George Emil Palade, laureat al Premiului Nobel, sau Nicolae Paulescu, descoperitor al insulinei. Prin urmare, studenții înscriși la Universitatea noastră pot beneficia nu doar de standardele înalte de educație, predate într-una dintre limbile majore ale lumii (franceza), dar și de diversele oportunități oferite (activități de voluntariat, mobilități internaționale precum Erasmus sau Erasmus Traineeship), dar și costuri mai accesibile pentru studii și taxe de școlarizare, în comparație cu alte țări UE/SEE.”

Pentru mai multe detalii privind metodologia, persoanele interesate sunt invitate să acceseze site-ul UMF Carol Davila:

https://umfcd.ro/en/foreign-students/

https://umfcd.ro/educatie/admitere-straini/la-methodologie-dadmission-aux-etudes-universitaires-de-licence-la-faculte-de-pharmacie-module-de-langue-francaise-pour-lannee-academique-2022-2023/

Date importante:

  • Se poate aplica online: 1 septembrie – 8 septembrie 
  • Afișarea rezultatelor: 12 septembrie 
  • Se poate aplica fizic: 25 septembrie – 14 octombrie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe