Newsflash
Știri

UMF Cluj-Napoca: se fac înscrieri pentru tabăra studențească de vară, la universitatea „McGill”

de L. Budin - ian. 10 2024
UMF Cluj-Napoca: se fac înscrieri pentru tabăra studențească de vară,  la universitatea „McGill”

În perioada 15 iulie-2 august 2024, Universitatea „McGill” din Montreal, cea mai prestigioasă universitate din Canada, organizează programul de vară destinat studenților internaționali la medicină.

Tabăra de vară se adresează persoanelor care au cunoștințe excelente de limba engleză, se arată pe site-ul Unviersității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Programul oferă oportunități de învățare a medicinei clinice după modelul canadian și oferă educație medicală în cadrul unui program academic, practic și de leadership în domeniul sănătății.

Programul din acest an va include prelegeri, ateliere de lucru, exerciții de simulare, vizite la instituții medicale, precum și activități socioculturale. Pe site-ul universității clujene poate fi accesată broșura evenimentului, care cuprinde un program preliminar pe durata a trei săptămâni.

Pentru a asigura o experiență educațională optimă, în program se pot înscrie doar 40 de studenți, se precizează.

Anul acesta, procesul de aplicare și recrutare se va desfășura online, accesând site-ul oficial al evenimentului. După procesarea datelor, persoanele înscrise vor primi o confirmare pentru a finaliza înregistrarea.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul universității canadiene și rețelele de comunicare”, se adaugă. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe