Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

UMF „Carol Davila” București a creat o platformă pentru alumni

de Florentina Ionescu - sept. 6 2023
UMF „Carol Davila” București a creat o platformă pentru alumni

Prof. dr. Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a anunțat că a fost lansată recent noua platformă Alumni - pentru absolvenți - a instituției.

„Dragi absolvenți, Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» vă dorește mereu aproape! Așadar, am pus bazele unei platforme care să aducă la un loc Alumni Universității noastre”, a scris prof. dr. Viorel Jinga pe o rețea socială

Prin intermediul acestei inițiative, reprezentanții UMF „Carol Davila” își propun să faciliteze colaborarea dintre absolvenții UMFCD, cu scopul de a crea o întreagă rețea care să ofere suport tinerei generații, prin organizarea unor sesiuni de mentorat, programe educaționale și evenimente destinate networking-ului. 

„Astfel, ne dorim să contribuim la dezvoltarea calității profesionale a viitorilor specialiști în sănătate, să construim o punte între generații și să reconsolidăm legăturile dintre absolvenți, pentru a facilita nașterea unor inițiative și proiecte de succes pentru societate”, a transmis rectorul UMFCD. 

În plus, prin intermediul platformei vor fi aduse la lumină povești ale absolvenților acestei Universități, menite să inspire atât prin parcursul armonios al membrilor Alumni, precum și prin asemănarea între începutul carierei lor și cel al tuturor studenților UMFCD. 

„Vom balansa atent poveștile tinerilor absolvenți, ce s-au confruntat cu provocări contemporane, cu istoria scrisă de marile personalități din domeniul sănătății care odată erau simpli ucenici ai școlii medicale din București. Toate aceste povești de succes pornesc în UMFCD. Sperăm, așadar, ca această inițiativă să fie o sursă de inspirație pentru viitorul medical al societății noastre, să le confere tinerilor curajul de a visa și de a crede că își pot atinge obiectivele, oricât de îndepărtate ar părea acestea”, a adăugat prof. dr. Viorel Jinga. 

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul https://alumni.umfcd.ro/, pentru a vă familiariza cu comunitatea Alumni. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe