Newsflash
ACTUALITATE Știri

Turneu de tenis dedicat profesioniștilor medicali din comunitatea academică a UMFCD

de Florentina Ionescu - aug. 30 2023
Turneu de tenis dedicat profesioniștilor medicali din comunitatea academică a UMFCD

Săptămâna aceasta s-a dat startul înscrierilor la turneul de tenis FIES-UMFCD. Acesta se află la prima ediție și va avea loc în octombrie la Arenele BNR.

Înscrierile sunt deschise acum pentru membrii comunității Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București. 

„În activitățile noastre curente, găsim adesea căile de relaxare ca fiind limitate, iar participarea la un turneu de tenis ar fi o modalitate minunată de a ne destinde și de a ne îmbunătăți abilitățile sportive, într-un mediu competitiv”, spun inițiatorii acestui eveniment. 

Fundația Împreună pentru Educație și Sănătate (FIES) a UMFCD își propune să organizeze, în perioada 5-8 octombrie 2023, un turneu de tenis dedicat profesioniștilor medicali din cadrul comunității academice UMFCD, la Arenele BNR. 

„Având în vedere că acest eveniment se dorește a fi mai complex decât precedentele, și pentru că ne dorim să îl transformăm într-un eveniment de tradiție, pentru a putea cuantifica dimensiunea acestuia din punctul de vedere al tabloului de joc, al premiilor și al duratei dorim să aflăm disponibilitatea și interesul dumneavoastră de a participa la acest eveniment în perioada menționată, prin plata taxei de participare”, au transmis reprezentanții UMF „Carol Davila” pe site-ul instituției. 

Taxa de participare:

  • Medici specialist/primar – 150 lei
  • Medic Stomatolog – 150 lei
  • Farmacist – 150 lei
  • Rezident – 100 lei
  • Asistent medical/fiziokinetoterapeut/tehnician dentar – 50 lei 

Taxa de înscriere se va achita în contul Fundației Împreună pentru Educație și Sănătate a U.M.F. „Carol Davila”. 

Vă puteți înscrie pentru a participa la turneul de tenis până la 5 septembrie 2023 prin completarea acestui formular: https://forms.gle/oR3D928cGqDMS2XX9.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe