Newsflash
Știri

Tulcea: copii vaccinați împotriva COVID, la sediul Colegiului Medicilor

de Florentina Ionescu - mai 11 2022
Tulcea: copii vaccinați împotriva COVID, la sediul Colegiului Medicilor

Aproape 1.000 de copii şi adolescenţi din judeţul Tulcea s-au vaccinat împotriva COVID-19 la sediul filialei teritoriale a Colegiului Medicilor.

Emilia Stamate, preşedinta instituţiei, a declarat pentru AGERPRES că centrul de imunizare din incinta Colegiului a primit aprobare din partea autorităţilor pentru vaccinarea copiilor în luna martie. 

vaccin copii

„De la jumătatea lunii martie au fost vaccinaţi 26 de copii cu vârste între 5 şi 12 ani. Faptul că în decursul evoluţiei pandemiei s-a constatat că şi cei vaccinaţi pot face forme uşoare de boală, cu un prognostic bun, i-a determinat pe părinţi să fie mai sceptici în ceea ce priveşte efectele vaccinului pentru cei mici”, a explicat preşedinta Colegiului Medicilor.

Emilia Stamate a amintit că începând din luna mai a anului trecut, atunci când s-a permis imunizarea copiilor, la sediul Colegiului Medicilor s-au vaccinat 956 de persoane cu vârste de până la 18 ani.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe