Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

UMF „Carol Davila” București urcă într-un top al celor mai prestigioase universități

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 24 septembrie 2019, ora 12:35

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a urcat în acest an 200 de poziții în Top 500 Shanghai pe domeniul „Medical Sciences”. Astfel, instituția este cotată între pozițiile 201 și 300, în urma unor indicatori de excelenţă care au fost folosiți în analiză.

În anul 2018, Top 500 Shanghai, unul dintre cele mai prestigioase clasamente internaționale ale universităților prin prisma indicatorilor de excelență (de educație și de cercetare), a cotat UMF „Carol Davila” între pozițiile 401-500

Ascensiunea remarcabilă pe care a avut-o Universitatea noastră în acest prestigios TOP internațional, în decurs de numai un an, demonstrează încă o dată că misiunea noastră academică își continuă ferm traiectoria spre tot ceea ce putem numi performanță la cel mai înalt nivel”, a declarat Acad. Ioanel Sinescu, Rectorul UMF „Carol Daviladin București.

Prof. dr. Dragoș Vinereanu, Prorector cu probleme de cercetare științifică din cadrul instituției de învățământ, a precizat că această poziționare a UMF „Carol Davila” București este cu atât mai meritorie cu cât, în acest Top, peste 99% dintre universități sunt pluridisciplinare.

Sursa foto: Facebook Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"

Etichete: umf carol davila

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.