Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Primul aparat de testare COVID-19 a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 26 martie 2020, ora 12:22

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a ajuns primul aparat pentru testarea celor care ar putea fi infectaţi cu noul coronavirus.

Preşedintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat că primul aparat pentru testarea celor care ar putea fi infectaţi cu noul coronavirus a ajuns la SCJU Arad, împreună cu materialele necesare pentru trei luni.

testere coronavirus

„În urma discuţiei pe care am avut-o ieri (n.r. miercuri) cu premierul României, astăzi (n.r. joi) a ajuns la Arad aparatul de testare COVID-19, cu echipamente şi cu testere pentru trei luni de zile. Testerul va fi instalat în clădirea fostului spital municipal. Aparatul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Arad. În această săptămână soseşte şi al doilea tester, donat de Fundaţia Vodafone”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele CJ, Iustin Cionca.

Sursă imagine: Facebook

Etichete: aparat pentru testare coronavirus covid-19 echipamente

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.