Newsflash
Știri

Primul aparat de testare COVID-19 a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad

de Dorina Novac - mar. 26 2020
Primul aparat de testare COVID-19 a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a ajuns primul aparat pentru testarea celor care ar putea fi infectaţi cu noul coronavirus.

Preşedintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat că primul aparat pentru testarea celor care ar putea fi infectaţi cu noul coronavirus a ajuns la SCJU Arad, împreună cu materialele necesare pentru trei luni.

testere coronavirus

„În urma discuţiei pe care am avut-o ieri (n.r. miercuri) cu premierul României, astăzi (n.r. joi) a ajuns la Arad aparatul de testare COVID-19, cu echipamente şi cu testere pentru trei luni de zile. Testerul va fi instalat în clădirea fostului spital municipal. Aparatul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Arad. În această săptămână soseşte şi al doilea tester, donat de Fundaţia Vodafone”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele CJ, Iustin Cionca.


Notă autor:

Sursă imagine: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe