Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala "Viaţa medicală" 2012

Viața Medicală
Dr. M. M. miercuri, 21 martie 2012

   După cum anunţam, la 25 mai a.c., sub auspiciile Academiei Române şi ale Academiei de Ştiinţe Medicale, va avea loc cea de-a patra Gală a săptămânalului „Viaţa medicală“ şi a Editurii „Viaţa Medicală Românească“. Evenimentul se va desfăşura la Complexul expoziţional Romexpo, sălile „Titulescu“, „Brâncuşi“ şi „Madgearu“. Programul cuprinde lansări de carte medicală şi literară scrisă de medici, simpozioanele „Cărţi în dezbatere“, vernisajele unor expoziţii, între care cea a Cenaclului de Arte Plastice al Medicilor „Ion Ţuculescu“, spectacole de teatru şi operetă, atribuirea de premii şi diplome de excelenţă unor personalităţi medicale şi nu numai. Astăzi, vă informăm că este pregătit pentru tipar cel de-al şaptesprezecelea volum al Caietelor Vieţii medicale, cu titlul Quo vadis, Medicinae?

   Periodic, vă vom ţine la curent cu detalii din program şi cu stadiul pregătirilor.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC