Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala „Viaţa medicală“ 2011

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 15 aprilie 2011

   Vineri, 27 mai 2011, în sălile „Titulescu“, „Madgearu“ şi „Brâncuşi“, aferente Complexului ROMEXPO, va avea loc cea de a treia gală organizată de ziarul nostru. După spectacolul teatral anunţat în numărul trecut, o sesiune de premieri, cu totul deosebită prin amploare, va încheia suita de evenimente care alcătuiesc Gala „Viaţa medicală“ – 2011. (...)
 

   Vineri, 27 mai 2011, în sălile „Titulescu“, „Madgearu“ şi „Brâncuşi“, aferente Complexului ROMEXPO, va avea loc cea de a treia gală organizată de ziarul nostru. După spectacolul teatral anunţat în numărul trecut, o sesiune de premieri, cu totul deosebită prin amploare, va încheia suita de evenimente care alcătuiesc Gala „Viaţa medicală“ – 2011. Zece personalităţi medicale sunt propuse în acest an pentru a li se oferi Trofeul de cristal şi Diploma de Excelenţă. Prin cercetările originale, studiile, comentariile şi lucrările apărute în „Viaţa medicală“, domniile lor au contribuit la succesul publicistic al revistei, la mai buna informare ştiinţifică a cititorilor, la perfecţionarea pregătirii profesionale a medicilor. Munca a zece redactori, având o îndelungată şi meritorie activitate, precum şi cea a unor colaboratori de cursă lungă ai publicaţiei noastre, va fi, de asemenea, premiată cu o distincţie instituită pentru prima oară în acest an. În sfârşit, Premiul „Georges Dumitresco“ pentru „Opera Omnia“ va fi atribuit unui medic-pictor membru al Cenaclului de Arte Plastice „Ion Ţuculescu“.

 
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC