Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dezbatere publică privind planul de acțiune pentru eliminarea rujeolei și rubeolei

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 22 septembrie 2022, ora 17:51

Ministerul Sănătății organizează luni, 26 septembrie, ora 15:00, o dezbatere publică online privind planul de acțiune pentru eliminarea rujeolei și rubeolei.

vaccinarea cu ROR

„Ministerul Sănătății organizează luni, 26.09.2022, ora 15:00, o dezbatere publică în sistem de videoconferință cu tema: proiectul de Ordin privind aprobarea Planului de acțiune pentru eliminarea rujeolei, rubeolei și de prevenire a infecției rubeolice congenitale/sindromului rubeolic congenital și a Instrucțiunii privind vaccinarea cu ROR în cadrul asistenței medicale primare”, se arată într-un comunicat.

Solicitarea de înscriere la dezbatere se va trimite pe e-mail: elena.zait@ms.ro, până la data de 26 septembrie, ora 08:00.

La înscriere, persoanele interesate trebuie să specifice următoarele:

  • Nume și prenume, precum și adresa de e-mail la care vi se va trimite linkul pentru logare,
  • Doriți/nu doriți să luați cuvântul,
  • În cazul în care doriți să luați cuvântul, propunerile, în format electronic, word, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ la care se face referire.

„Înscrierea participanților la dezbaterea în sistem videoconferință se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată, dar nu mai mult 100 de persoane, întrucât timpul alocat de platforma Webex pentru dezbatere este de 50 de minute, cu posibilitate de reconectare”, transmite Ministerul Sănătății.

Luarea cuvântului se va face în ordinea în care a fost făcută înscrierea, iar timpul alocat fiecărui vorbitor va fi de maximum 3 minute.

Etichete: rujeola si rubeola infectiei rubeolice vaccinarea cu ROR dezbatere publica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.