Newsflash
Știri

Colegiul Farmaciștilor din România oferă ajutor umanitar refugiaților din Ucraina

de Dorina Novac - mar. 2 2022
Colegiul Farmaciștilor din România oferă ajutor umanitar refugiaților din Ucraina

Colegiul Farmaciștilor din România este în permanentă legătură cu instituțiile statului, autoritățile centrale și locale, pentru a identifica nevoile pe care le are poporul ucrainean.

Ucraina
Sursă imagine: Gheorghe Ignat//Facebook

„Populația întreagă s-a mobilizat într-un mod exemplar, dar efortul susținut și centralizat va ajuta valurile de oameni care pleacă din calea gloanțelor. Colegiul Farmaciștilor din România (CFR) este încă o dată alături pentru susținerea ajutorului umanitar dat refugiaților. Am primit numeroase semnale de la colegii farmaciști care s-au implicat sau doresc să-și ofere ajutorul. Membrii Biroului Executiv s-au întrunit și au dezbătut modalitățile prin care Colegiul Farmaciștilor din România poate susține efortul umanitar”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților CFR, s-a decis alocarea sumei de 50.000 de lei cu titlul de ajutor financiar acordat județelor aflate la graniță și care solicită acest lucru pentru susținerea efortului colegiillor teritoriale pentru achiziționarea de medicamente și materiale sanitare pentru centrele /taberele de refugiați, dar și pentru populația rămasă în Ucraina, decizia urmând a fi supusă aprobării Consiliului Național.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe