Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ABONAMENT

La toate oficiile poştale din Bucureşti şi din ţară, se pot încheia abonamente la Viaţa medicală pentru 2010. În Catalogul de presă al Poştei Române, publicaţia noastră figurează la numărul 19078.

Viaţa medicală, din nou la vânzarea liberă
Din 5 decembrie 2009, Viaţa medicală se găseşte în reţeaua de chioşcuri specializate, precum şi la difuzorii particulari.
Tarife promoţionale în redacţie
cu ridicare de la sediul nostru, abonaţii beneficiind de următoarele reduceri de preţ: abonament pe un an (2010) – 56 lei abonament pe şase luni – 35 lei abonament pe trei luni – 18 lei abonament pe o lună – 6 lei.
cu expediere la domiciliu, tarifele fiind aceleaşi cu ale abonamentelor încheiate prin Poşta Română. Abonamentele în redacţie pentru 2010 pot fi făcute în orice zi lucrătoare, pentru orice perioadă.
Telefon: 021.315.60.60; e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro
 

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC