Newsflash
Industria farmaceutică

Steffen Saltofte, numit CEO al grupului ZENTIVA

de L. Budin - apr. 18 2023
Steffen Saltofte, numit CEO al grupului ZENTIVA

Zentiva anunță numirea lui Steffen Saltofte în rolul de Chief Executive Officer (CEO) al grupului Zentiva, el devenind succesorul lui Nick Haggar din data de 2 mai.

Steffen Saltofte a fost CEO al companiei Acino din 2012 până în 2022. Are experiență strategică și operațională bogată obținută în multinaționale și companii cu creștere rapidă și va avea ca obiectiv accelerarea afacerii Zentiva. Steffen va avea biroul la Praga, se arată într-un comunicat.

Steffen_Saltofte_ Zentiva_CEO

Sunt încântat să mă alătur Zentiva, o companie cu o experiență puternică în dezvoltarea afacerii și orientarea către clienți. Împreună vom continua această poveste de creștere, aducând medicamente de înaltă calitate, la prețuri accesibile, oamenilor din întreaga Europă și nu numai. Sănătatea și accesul la medicamente sunt mai importante ca niciodată și sunt pe deplin angajat în misiunea Zentiva”, a declarat Steffen Saltofte.

Comitetul Consultativ Zentiva, acționarii și angajații doresc să-i mulțumească lui Nick Haggar pentru activitatea sa din ultimii patru ani în calitate de CEO.

Viziunea, inspirația și determinarea lui Nick de a crea o companie farmaceutică europeană de înaltă performanță, incluzivă și durabilă a ajutat Zentiva să își dubleze afacerea în ultimii patru ani. Nick se va alătura Comitetului Consultativ Zentiva și este încântat să sprijine dezvoltarea viitoare a Companiei ca neexecutiv”, se mai adaugă în comunicat.

Computer tomograf bazat pe tehnologia photon-counting, la Târgu Mureș

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe