Newsflash
Știri

Spitalul Județean Covasna a primit două aparate de hemodializă

de Dorina Novac - nov. 5 2021
Spitalul Județean Covasna a primit două aparate de hemodializă

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit două aparate de hemodializă, care vor ajuta personalul medical în tratarea pacienţilor cu insuficiență renală.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit, în această săptămână, o nouă donaţie, de această dată constând în două aparate de hemodializă de generaţie nouă, oferite unităţii noastre medicale de către Clubul Lions Bucureşti Cosmopolitan, prin Clubul Lions Miercurea Ciuc”, au precizat reprezentanții spitalului într-o postare pe Facebook.

Spital Covasna

Lions a adus din Austria mai multe aparate de hemodializă, iar 12 dintre acestea au fost sau vor fi distribuite unor spitale din judeţele Covasna şi Harghita, respectiv patru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc şi câte două la spitalele din Gheorgheni, Odorheiul Secuiesc, Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, scrie Agerpres.

„Valoarea totală a sprijinului Lions Club România pentru judeţele Harghita şi Covasna este de aproximativ 30.000 de euro, reprezentând 12 dializoare”, au subliniat reprezentanţii Lions.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe