Newsflash
ACTUALITATE Știri

Din 15 noiembrie se pot face programări online la Spitalul Județean Bihor

de Florentina Ionescu - nov. 13 2023
Din 15 noiembrie se pot face programări online la Spitalul Județean Bihor

Din 15 noiembrie 2023, pacienții au posibilitatea să utilizeze sistemul de programări online pentru planificarea consultațiilor la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor.

Pentru a face o programare, pacienții pot accesa platforma prin intermediul butonului Programări din meniul site-ului spitalului: https://spitaljudetean-oradea.ro. Aceștia vor avea posibilitatea de a selecta specialitatea, medicul, data și ora de preferință pentru serviciul medical respectiv. Platforma de programări va căuta în timp real intervalele orare disponibile pentru programarea solicitată, se precizează pe o rețea socială. 

Deoarece sistemul de programări este în etapa de testare, conducerea spitalului roagă pacienții să fie înțelegători în ceea ce privește efectuarea și gestionarea programărilor. 

„Pacienții se vor putea programa în continuare atât telefonic cât și fizic la Biroul de Informații din cadrul următoarelor locații: Str. Corneliu Coposu Nr. 12, Calea Clujului Nr. 50, Str. Izvorului Nr. 57, Str. Louis Pasteur Nr. 26, Aleea Ștrandului Nr. 18 și Str. Republicii Nr. 37”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Județean Bihor. 

Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe