Newsflash
ACTUALITATE Știri

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, clasificat în categoria a II-a

de Magdalena Tănăsescu - iun. 18 2024
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, clasificat în categoria a II-a

Prin ordinul semnat de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Miercurea-Ciuc a fost clasificat în categoria a II-a, nivel de competenţă înalt.

Anunțul a fost făcut de conducerea Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, în cadrul unei conferințe de presă.

„Prin obținerea clasificării în categoria a II-a, s-a realizat un vis pentru care am muncit foarte mult. Și vom continua să construim, noi misiuni și obiective vor urma, în beneficiul spitalului și al pacienților noștri. Felicit și mulțumesc tuturor angajaților spitalului, este meritul nostru al tuturor. Această clasificare este un alt pas spre statutul de spital clinic. Așa cum am făcut acest pas, îl vom face și pe următorul. Pentru că am avut, avem și vom avea susținători, mulțumesc pentru ajutorul tuturor”, a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului.

La rândul său, dr. Adrian-Cristian Dobrică, directorul pentru cercetare-dezvoltare a felicitat colectivul de muncă al spitalului.

„Este un prim pas și greul de astăzi începe: atât din punct de vedere medical, cât și din partea celor care ne conduc și ne ghidează, trebuie să adaptăm spitalul la condițiile de clinică universitară”, a spus dr. Adrian-Cristian Dobrică.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe