Newsflash
Știri

Spitalul Bagdasar-Arseni: secția ATI, dotată cu echipamente medicale

de L. Budin - oct. 29 2021
Spitalul Bagdasar-Arseni: secția ATI, dotată cu echipamente medicale

Trei monitoare pentru urmărirea parametrilor fiziologici ai pacienților COVID și o stație de monitorizare a funcțiilor vitale au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București.

În urma apelului primit de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București, Carrefour România a donat către Crucea Roșie Română suma necesară achiziționării echipamentelor medicale de care cadrele medicale au nevoie în acest moment pentru secția de terapie intensivă, se arată într-un comunicat.

monitor-ati

Alina Gamauf, HR, CSR & Corporate Affairs, Membru în Comitetul Executiv Carrefour România a reamintit că anul trecut compania pe care o reprezintă a dotat cu echipamente medicale 3 spitale, la nivel național. 

Timpul este un factor decisiv în această luptă cu virusul SARS-CoV-2, de aceea facem tot ce este posibil pentru a răspunde solicitărilor venite din partea unităților medicale, repede și eficient”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.

Parteneriatul de bine dintre Carrefour România și Crucea Roșie Română a început din 2009, prin crearea infrastructurii de proiect Banca de Alimente - activă la nivel național în rețeaua de magazine Carrefour.

În ultimii doi ani, Cutia cu Bucurie a reprezentat o nouă campanie umanitară realizată împreună, în beneficiul familiilor din comunitățile vulnerabile.În total, peste 48.000 de alimente au fost distribuite la nivel național, pentru familiile pe care le are în grijă Crucea Roșie Română, în anii 2020-2021.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe