Newsflash
Știri

Societatea Studenților în Medicină din București face apel la donații

de L. Budin - ian. 19 2024
Societatea Studenților în Medicină din București face apel la donații

An de an, voluntarii Societății Studenților în Medicină din București (SSMB) se implică într-o mulțime de activități caritabile, de aceea lansează un apel la donații.

Anual, studenții din cadrul SSMB organizează evenimente caritabile, evenimente științifice, contribuie la creșterea conștientizării asupra diverselor aspecte din domeniul sănătății publice în școli și licee, la educarea populației pe teme medicale, se arată pe pagina de Facebook a SSMB.

Până în momentul de față, ne mândrim de reușitele voluntarilor noștri și le mulțumim pentru munca depusă. Cu toate acestea, fiind o organizație nonprofit, pentru a ne putea desfășura activitatea în continuare avem nevoie de fonduri venite din donații”, se subliniază. 

Studenții cer ajutorul doritorilor, pentru a contribui la finanțarea activităților societății cu redistribuirea a 3,5% din impozitul pe venit, prin completarea Formularului 230. 

Acest procent este redistribuit din oficiu statului dacă nu alegi să îl redistribui unei cauze alese de tine”, reamintesc ei. 

 


Notă autor:

Sursă logo: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe