Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

SJU Târgoviște scoate la concurs 36 de posturi de medic specialist

de L. Budin - iul. 11 2022
SJU Târgoviște scoate la concurs 36 de posturi de medic specialist

Spitalul Judeţean de Urgență Târgovişte scoate la concurs 36 de posturi de medic specialist, a anunţat, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

La Spitalului Judeţean Târgovişte sunt mai multe investiţii în derulare.

doctorita-stetoscop

Continuăm campania de recrutare de cadre medicale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. (...) Este bine ştiut faptul că, pentru a aduce cei mai buni medici, aceştia au nevoie de condiţii optime în care să îşi trateze pacienţii. Iar acest lucru se întâmplă în momentul de faţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă” a scris Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

La Spitalului Judeţean de Urgență Târgovişte sunt mai multe investiţii în derulare. Una este construirea ambulatoriului de specialitate, un proiect în valoare de peste 18.000.000 de lei.

O altă investiție este extinderea, modernizarea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, proiect de peste  8.100.000 lei.

De asemenea, săptămâna viitoare se finalizează licitaţia pentru extinderea Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean, unde ne dorim să achiziţionăm şi un angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro”, a explicat preşedintele CJ Dâmboviţa.

Recent, au mai fost angajaţi în sistemul medical judeţean 23 de medici şi un farmacist, a adăugat Corneliu Ştefan.

Vreau să acoperim toate specializările, astfel încât dâmbovițenii care au nevoie de consult sau tratament să beneficieze aici, la Târgoviște, de toate serviciile necesare”, a subliniat președintele Consiliului Județean.

Spitalul Filantropia va fi închis pentru igienizare

Supravegherea microbiologică a infecțiilor bacteriene, un curs nou la Institutul „Cantacuzino”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe