Newsflash
Știri

Se scot la concurs 115 posturi de medici și asistenți medicali pentru spitalele MApN

de L. Budin - ian. 19 2024
Se scot la concurs 115 posturi de medici și asistenți medicali pentru spitalele MApN

Măsura este necesară în vederea asigurării activității medicale conform standardelor medico-militare şi normativelor în vigoare din structurile reţelei sanitare a MApN.

Guvernul a aprobat un memorandum care vizează scoaterea la concurs a 115 posturi vacante de medici şi asistenţi medicali pentru unităţile sanitare subordonate Ministerului Apărării Naţionale, informează Agerpres.

Această necesitate este amplificată de situaţia geopolitică existentă, care implică prezenţa unui număr semnificativ, estimat în creştere în perioada următoare, pe teritoriul ţării noastre, a unor militari din ţările membre NATO. (...) Posturile vacante la care se face referire sunt medici şi asistenţi medicali, sunt bugetate şi se încadrează în cheltuielile de personal aprobate cu această destinaţie în buget”, prevede documentul.

Prin memorandum, se aprobă organizarea concursului sau examenului pentru încadrarea unui număr de 115 posturi vacante de personal civil contractual - medici şi asistenţi medicali din cadrul unor structuri subordonate Direcţiei medicale a Ministerului Apărării Naţionale. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Ministerul Apărării Naționale, România

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe