Newsflash
ACTUALITATE Știri

Salvați Copiii România angajează fundraiseri stradali

de Magdalena Tănăsescu - mar. 1 2024
Salvați Copiii România angajează fundraiseri stradali

Organizația „Salvați Copiii România” a demarat recrutările pentru job-ul de fundraiser stradal, odată cu extinderea activităților de profil în București și Iași.

Potrivit reprezentanților organizației, tinerii au acum oportunitatea de a se alătura unei echipei dinamice de fundraiseri stradali.

„Dacă ești în căutarea unui job part-time care îți oferă flexibilitate și ocazia de a lucra alături de o echipă de tineri dedicați, ai venit la locul potrivit. Împreună, vom lupta pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru bebelușii născuți prematur, contribuind astfel la scăderea ratei mortalității infantile. Alătură-te miilor de oameni care susțin această cauză vitală!”, anunță Salvați Copiii

Mai multe detalii se pot obține la adresa: irina.popescu@salvaticopiii.ro, iar înscrierile se fac prin completarea acestui formular: http://bitly.ws/wYpF.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe