Newsflash
ACTUALITATE Știri

Salvați Copiii dotează 60 de cabinete de medicină de familie din comunități dezavantajate

de Magdalena Tănăsescu - apr. 2 2024
Salvați Copiii dotează 60 de cabinete de medicină de familie din comunități dezavantajate

Programul „Primul pas spre sănătate” este extins în acest an de Organizația Salvați Copiii, prin dotarea a 60 de cabinete de medicină de familie din comunități aflate în zone mai puțin dezvoltate.

Cabinetele vor fi primi dotări de ultimă oră, adăugându-se celor 40 de cabinete de medicină de familie care au fost amenajate deja cu peste 630 de echipamente moderne și mobilier medical. 

 

„În acest mod, mai mult de 22.000 de gravide, mame și copii din zone vulnerabile vor avea acces la servicii medicale prin programul «Primul pas spre sănătate», implementat de Salvați Copiii România, cu sprijinul Fundației OMV Petrom”, se menționează într-un comunicat.

 

Acțiunea va avea ca efect reducerea timpului, distanței și a costurilor pentru consultații pre și post natale. De asemenea, se va diminua presiunea pusă pe spitalele județene sau camerele de gardă din marile orașe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe