Newsflash
ACTUALITATE Știri

Rezidențiat mai 2023: 962 de candidați vor concura pe 628 de locuri și posturi

de Florentina Ionescu - mai 12 2023
Rezidențiat mai 2023: 962 de candidați vor concura pe 628 de locuri și posturi

Ministerul Sănătății organizează sesiunea extraordinară a concursului de intrare în rezidențiat în domeniul medicină, duminică, 14 mai 2023.

La concurs s-au înscris 962 de candidați care vor concura pe 628 de locuri și posturi din cadrul unităților sanitare publice. 

Cele 628 de locuri și posturi au rămas neocupate în sesiunea din toamna anului 2022 a concursului de rezidențiat, multe fiind în specialități deficitare, precum chirurgia generală, medicina de urgență, medicina de familie, neonatologie, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătății. 

Concursul va fi organizat în centrul universitar București. Candidații vor avea la dispoziție 4 ore pentru a rezolva 200 de întrebări de tip grilă. Vor fi declarați promovați candidații care obțin un punctaj de minimum 60% din cel mai mare punctaj obținut la acest concurs. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe