Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

InterDiab 2022

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 15:26

A opta ediție a Conferinței Internaționale InterDiab are loc în perioada 3-5 martie, în format hibrid. Viața Medicală este partener media profesional al evenimentului.

InterDiab2022-01

Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN) are plăcerea de a vă invita să participaţi la cea de-a opta ediţie a Conferinţei Internaţionale Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat şi al Complicaţiilor Sale ( InterDiab), ce se va desfăşura în perioada 3-5 martie 2022, în format hibrid, fizic şi online pe https://interdiab.mediamed.ro/.

Prin acest eveniment științific, care va reuni un număr remarcabil de profesioniști din specialități precum diabet, nutriție și boli metabolice, cardiologie, endocrinologie, nefrologie, neurologie, ne propunem să evidențiem importanța parcurgerii ultimelor studii și standarde terapeutice într-o întâlnire interdisciplinară. Tema generală a INTERDIAB 2022 este Diabetul zaharat – interferențe în medicina internă, și va aduce împreună invitaţi prestigioşi din România și din străinătate, din ţări precum Grecia, Italia, Turcia, Germania, Portugalia, Israel, Marea Britanie, SUA, Ungaria.

Mai multe informaţii privind modalitatea de participare şi înscriere vor fi disponibile în curând pe platforma evenimentului, https://interdiab.mediamed.ro/!

Conferința InterDiab 2022 este organizată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. Dr. N.C. Paulescu”, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Endocrinologie și Societatea Română de Nefrologie.

Cu alese gânduri,

Prof. Dr. Cristian Serafinceanu

Preşedintele Comitetului de Organizare INTERDIAB 2022

Preşedinte, Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN)

Etichete: interdiab

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.