Newsflash
Știri

Rectorul UMF „Grigore T. Popa”, cetățean de onoare al municipiului Iași

de L. Budin - apr. 17 2024
Rectorul UMF „Grigore T. Popa”, cetățean de onoare al municipiului Iași

Prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Iași.

Într-o ceremonie desfășurată la data de 16 aprilie, în Aula „George Emil Palade” a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul universității, a fost distins cu titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași.

Decizia de acordare a titlului a fost adoptată de Consiliul Local al Municipiului Iași în ședința din 27 martie, reflectând recunoașterea contribuțiilor semnificative în promovarea excelenței academice și a cercetării medicale, se arată pe news.umfiasi.ro.

Primarul Mihai Chirica, în prezența comunității universitare a UMF Iași, a înmânat personal distincția, marcând „colaborarea strânsă dintre universitate și administrația locală”.


Notă autor:

Sursă foto: news.umfiasi.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe