Newsflash
Știri

Raed Arafat a fost premiat pentru munca depusă în dezvoltarea sistemului de urgență

de Dorina Novac - iul. 6 2022
Raed Arafat a fost premiat pentru munca depusă în dezvoltarea sistemului de urgență

Marți, 5 iulie, Raed Arafat a primit premiul „Waterfall Global Award for Health Sectors” pentru munca depusă în dezvoltarea sistemului de urgență.

La invitația autorităților din Emiratele Arabe Unite, alături de alți 14 medici din toate colțurile lumii, aleși din 300 de medici propuși inițial, Raed Arafat  a primit premiul „Waterfall Global Award for Health Sectors” pentru munca depusă în dezvoltarea sistemului de urgență, precum și pentru activitatea desfășurată pe durata pandemiei.

Raed Arafat

Citește și: Dr. Raed Arafat: România ar putea semna un protocol de cooperare cu Coreea de Sud

„Nu consider acest premiu unul cu titlu personal, ci unul dedicat tuturor colegilor mei alături de care particip la salvarea vieților în sistemul de urgență, precum și în toate activitățile dedicate combaterii pandemiei de COVID-19 și efectelor ei din ultimii doi ani. Dezvoltarea sistemului integrat de urgență durează de ani de zile și implică efortul multor colegi din sistemul sanitar, dar și din alte sectoare, cum ar fi cel al situațiilor de urgență, cel de salvare montană precum și cel al aviației. Totodată, nu trebuie uitat că pe durata pandemiei o muncă imensă a fost depusă de mai multe specialități medicale care au încercat să salveze cât mai multe persoane aflate în stare critică”, a precizat Raed Arafat.

Tot marți, alături de cei 14 medici câștigători al premiului, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) precizează că au fost primiți de Alteța Sa Președintele Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan și de Lt. General, Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, viceprim-ministrul și ministrul de interne.

De asemenea, la ceremonie au participat membri ai juriului și Președintele Adunării Parlamentare Mediteraneene, Excelența sa dl. Gennaro Migliore.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe