Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Proiectul PROCare4Life, destinat persoanelor în vârstă și profesioniștilor din domeniul sănătății

de Magdalena Tănăsescu - sept. 13 2023
 Proiectul PROCare4Life, destinat persoanelor în vârstă și profesioniștilor din domeniul sănătății

Persoanele în vârstă și profesioniștii din domeniul sănătății beneficiază de implementarea proiectului PROCare4Life, prin care se dorește dezvoltarea unei soluții digitale care să gestioneze mai multe afecțiuni.

Potrivit unui comunicat de presă emis de compania Software Imagination & Vision, 140 de persoane din România au luat parte la programul-pilot de testare a acestei inițiative susținute de Uniunea Europeană. 

„PROCare4Life este o aplicație digitală ușor de utilizat, care oferă un plan de îngrijire personalizat și acces ușor la profesioniști. Folosind senzori portabili, cum ar fi ceasurile inteligente și telefoanele, se monitorizează atât pasiv, la domiciliu, sănătatea pacienților, precum și activ, prin chestionare frecvente legate de starea de sănătate și urmărirea administrării medicamentelor”, se menționează în comunicat.

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale, aceste date sunt folosite pentru a crea un plan de îngrijire personalizat și pentru a ajuta profesioniștii din îngrijire și însoțitorii să sprijine utilizatorul.

Finanțată de programul Uniunii Europene Orizont 2020, aplicația este testată în șase locații din Europa, inclusiv în România. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe