Newsflash
REUNIUNI

Programul conferinței „Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor”

de Florentina Ionescu - ian. 8 2021
Programul conferinței  „Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor”

Astăzi, de la ora 18:30, are loc conferința „Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor”, organizată de Colegiul Medicilor din România, sub egida universităților de medicină și farmacie din România.

Conferința va fi transmisă live atât pe Facebook, la acest link (pentru a primi o notificare la începutul transmisiunii, puteți alege „going” sau „interested”), cât și pe site-ul conferinte-live.ro (pentru cei fără cont de Facebook).

Citiți și: CMR organizează un eveniment online pentru a explica vaccinarea anti-COVID

Vaccin Cantacuzino

Speakerii evenimentului

În deschiderea oficială a conferinței vor vorbi despre vaccinarea împotriva COVID-19 prof. univ. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România; și Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătăţii.

Despre infecția SARS-CoV-2 versus Vaccinarea COVID-19 vor vorbi prof. univ. dr. Simona Rută, UMF Carol Davila, București; conf. univ. dr. Mihaela Lupșe, UMF Iuliu Haţieganu, Cluj-Napoca; șef lucr. dr. Beatrice Mahler, Manager Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

O prezentare pe tema Criterii și caracteristici ale prioritizării vaccinării anti COVID-19 în România va susține șef lucr. dr. Valeriu Gheorghiță, care este coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19.

Puteți consulta agenda completă a conferinței „Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor” mai jos:

agenda conferinta vaccinare prima parte

agenda conferinta vaccinare a doua parte

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe