Newsflash
Știri

Premianții „Galei Cercetării Românești” au vizitat Institutul „Cantacuzino”

de Florentina Ionescu - feb. 3 2023
Premianții „Galei Cercetării Românești” au vizitat Institutul „Cantacuzino”

La 1 februarie a.c., Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a primit în vizită premianții „Galei Cercetării Românești”.

Câteva fotografii din cadrul vizitei au fost postate miercuri, 1 februarie, pe o rețea socială. 

Gala Cercetării Românești. Prima ediție are loc în ianuarie 

„Astăzi, am primit vizita tinerilor cercetători laureați la «Gala Cercetării Românești», organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Aceștia au avut ocazia să înteracționeze cu specialiștii noștri purtând discuții constructive pe tema proiectelor de cercetare în derulare, deschizând oportunități de colaborare ce își găsesc aplicabilitatea în viața de zi cu zi și reușesc să transforme imposibilul în posibil”, au transmis reprezentanții Institutului „Cantacuzino” pe pagina oficială

vizita la cantacuzino institut1

De asemenea, oaspeților li s-au prezentat o parte dintre laboratoarele din cadrul Centrului de Cercetare-Dezvoltare Tehnologică a institutului, dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.

„Această vizită a deschis calea spre dialog, schimb de experiență și idei, toate sub frumoasa umbrelă a cercetării care, se spune că este «curioziozitatea ce îmbracă o anumită formă»”, au mai spus reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. 

vizita la cantacuzino institut2 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe