Newsflash
ACTUALITATE Știri

Oana Sivache va fi înlocuită de la conducerea ASSMB

de Magdalena Tănăsescu - mar. 28 2024
Oana Sivache va fi înlocuită de la conducerea ASSMB

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că Oana Sivache va fi înlocuită joi, 28 martie, de la conducerea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Decizia de schimbare din funcție vine după ce Parchetul i-a interzis Oanei Sivache să mai ocupe funcţia de director general al ASSMB.

„Am primit de la avocatul doamnei Sivache, pentru că DNA nu s-a învrednicit să ne trimită oficial, am primit faptul că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pe care o exercita până acum, pentru 60 de zile. Am luat act prin intermediul avocatului doamnei Sivache şi facem dispoziţia de înlocuire a ei cu cineva – azi”, a arătat edilul general, citat de Agerpres.

Oana Sivache a fost acuzată de procurorii DNA că ar fi primit mită de la managerul Spitalului Colţea, Ioan-Bogdan Furtună, constând în plata chiriei şi a utilităţilor pentru un imobil din Bucureşti pe care aceasta l-ar fi ocupat împreună cu familia. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe