Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Modulele INFOSPITAL și SMS FEEDBACK, implementate în cadrul SJU Bacău

de Magdalena Tănăsescu - sept. 22 2023
Modulele INFOSPITAL și SMS FEEDBACK, implementate în cadrul SJU Bacău

Două module informatice destinate comunicării cu aparținătorii și pacienții au devenit funcționale în cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Bacău, după finalizarea cu succes a testării acestora.

Potrivit unei postări pe Facebook, modulul INFOSPITAL este un serviciu complet nou și performant, care va facilita comunicarea cu aparținătorii. 

 

Această metodă permite spitalului ca în maxim două ore de la internarea pacientului să poată comunica aparținătorilor desemnați anumite informații despre bolnav: unitatea sanitară la care este internat, adresa, secţia, compartimentul, salonul, etajul, numele medicului curant şi numărul de telefon apelabil pentru informații suplimentare. 

 

La rândul său, SMS FEEDBACK face parte din instrumentele de monitorizare a bunelor practici și a evaluării experiențelor de îngrijire și tratament în unitățile medicale. 

 

„Pacienții externati din SJU Bacău în perioada 1-17 august a.c. au fost primii care au primit SMS pe numărul personal înregistrat în fișa de internare și au fost rugați să completeze cu sinceritate un chestionar de satisfacție. Chestionarul cuprinde întrebări referitoare la activitatea și implicarea medicului, asistenților medicali, infirmierilor, despre comunicarea acestora atât cu pacienții, cât și cu aparținătorii, dar și despre curățenie și hrană. La final, pacienții au posibilitatea să scrie observații referitoare la aspectele pozitive sau negative constatate în timpul experienței avute la spital”, se menționează în postare.

 

Răspunsurile pacienților vor fi centralizate pe fiecare secție în parte, apoi vor fi analizate și dezbătute în Consiliul Medical și în Comitetul Director, pentru a putea îmbunătăți activitatea medicală și serviciile oferite.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe