Newsflash
Știri

Ministrul interimar al Sănătății s-a vaccinat anti-COVID cu a treia doză

de Dorina Novac - sept. 28 2021
Ministrul interimar al Sănătății s-a vaccinat anti-COVID cu a treia doză

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, s-a imunizat, marţi, la Spitalul Militar Central „Carol Davila”, cu cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID.

Cseke Attila a precizat că toţi cei care s-au vaccinat cu schemă completă cu cele două doze şi au trecut cel puţin şase luni de la ultima doză pot cere vaccinarea cu cea de-a treia doză, potrivit Agerpres.

ministrul interimar al Sanatatii

„Recomand tuturor şi îndemn pe toată lumea... Sunt peste un 1.100.000 de cetăţeni români - personal medical, dar nu numai - care se încadrează în această categorie şi care se pot vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin”, a spus Cseke Attila.

Acesta a subliniat că, până marţi dimineaţă, aproximativ 12.000 de persoane s-au programat pe platforma de vaccinare pentru cea de-a treia doză.

„Până azi dimineaţă, în platforma în care se pot programa pentru cea de-a treia doză, sunt programate circa 12.000 de persoane dintre cei care pot lua acest vaccin. Îndemnul nostru şi recomandarea în continuare este şi pentru cei care astăzi încă nu s-au vaccinat de a se vaccina”, a menționat ministrul. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe