Newsflash
Știri

Militarii, jandarmii și polițiștii de frontieră donează sânge

de L. Budin - iun. 14 2021
Militarii, jandarmii și polițiștii de frontieră donează sânge

În București, la Centrul de Transfuzie Sanguină „Colonel profesor doctor Nicolae Nestorescu” din incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, are loc luni, 14 iunie, o acțiune de donare de sânge.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, de către Centrul de Transfuzie Sanguină aflat în subordinea Direcției Medicale a M.Ap.N., în colaborare cu Patriarhia Română, cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională „Prof. Dr. C.T. Nicolau” și cu Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului București, se arată într-un comunicat.

donare-sange

Foto: Facebook/Luiza Cristina Leu

 

Sub deviza „Donatori de sânge, dați vieții o șansă!”, participă la acțiune studenți ai Institutului Medico-Militar, ai Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” și ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, militari de la Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, reprezentanți ai Serviciului Român de Informații, Serviciului de Telecomunicații Speciale, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Și militarii  Batalionului 812 Infanterie „Bistrița” au donat sânge, „într-un un gest suprem de altruism față de semenii aflați în suferință”, se arată pe pagina de Facebook a MApN.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe