Newsflash
Știri

Lucrări de extindere, modernizare și dotare la SJU Alba Iulia

de Dorina Novac - aug. 23 2022
Lucrări de extindere, modernizare și dotare la SJU Alba Iulia

La SJU Alba Iulia vor începe, în următoarea perioadă, lucrări de extindere, modernizare și dotare în vederea relocării policlinicii, de pe strada Mușețelului, la parterul spitalului, situat pe Bulevardul Revoluției 1989.

Investiția se realizează cu fonduri europene și sprijin financiar de la Consiliul Județean Alba.

Spitalul Alba Iulia

Luni, 22 august, amplasamentul a fost predat constructorului care a câștigat licitația în vederea începerii lucrărilor de construcție și amenajare a noii policlinici.

Citește și: Tratament inovativ, administrat gratuit la SJU Alba Iulia pentru afecțiuni oculare grave

„Funcţionarea policlinicii în imobilul spitalului, la parterul corpurilor C și D, este necesară atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul care contribuie la efectuarea actului medical, în primul rând pentru ca aceştia să nu mai fie nevoiţi să parcurgă drumul dintre cele locaţii. Condiţiile de confort şi dotarea cu aparatură medicală performantă vor duce la îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale furnizate de spital și la creşterea gradului de satisfacţie a pacienţilor. De asemenea, timpul de așteptare pentru pacienți va fi redus”, se arată într-un comunicat.

Proiectul „Extindere, Modernizare și Dotare în vederea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia” este finanțat prin Programul Operațional Regional (POR).

Proiectul presupune, pe lângă lucrări de construcție și amenajare, inclusiv achiziția a 539 de echipamente medicale noi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe