Newsflash
Știri

Investiții în primul hub medical de chirurgie estetică din nord-estul României

de L. Budin - mar. 30 2023
Investiții în primul hub medical de chirurgie estetică din nord-estul României

Omni Clinic devine oficial primul hub de Chirurgie Estetică din regiunea de nord-est a României, în urma unei investiții de peste un sfert de milion de euro.

Fondatorul clinicii, dr. Theodor Motruc, împreună cu întreaga echipă, dorește să abordeze o strategie inovatoare, reunind medici specialiști și primari de chirurgie plastică și estetică, pentru a aduce beneficii considerabile, atât pentru pacienți, cât și pentru colaboratori, se arată într-un comunicat.

Foto 1_Omini Clinic (002)

Investiția a fost realizată pentru achiziționarea de noi echipamente medicale (Laser Vascular Synchro FT, Laser CO2 Fracționat MonaLisa Touch, Laser CO2 Fracționat SmartXide Punto), rebranding și optimizarea spațiului.

O etapă importantă în dezvoltarea clinicii o constituie inițierea și dezvoltarea hub-ului de chirurgie estetică, al cărui obiectiv este acela de a crește nivelul de educație estetică-medicală în regiunea Moldovei.

Un alt pas care face parte din strategia de dezvoltare pentru anul 2023, este desprinderea din familia Omini Clinic a centrului FIV, care din luna aprilie va deveni Atentica și va fi găzduit într-o nouă clădire.  

Această decizie vine ca o consecință a atingerii unui nivel de perfecționare a echipei de medici dispuși să împărtășească din competențele și abilitățile dobândite de-a lungul celor aproximativ 20 de ani de când profesăm și progresăm în mod constant”, a declarat dr. Theodor Motruc, fondatorul Omini Clinic.

Echipa medicală își propune să creeze un ecosistem ce va reuni specialiști, tehnici, procedee  și instrumente în beneficiul pacienților.

Computer tomograf bazat pe tehnologia photon-counting, la Târgu Mureș

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe