Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Institutul Inimii Cluj - funcție de șef de laborator

de Redacția Viața Medicală - mar. 8 2024
Institutul Inimii Cluj - funcție de șef de laborator

INSTITUTUL INIMII DE URGENȚĂ PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE „NICULAE STĂNCIOIU” CLUJ-NAPOCA 

scoate la CONCURS

în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sănătății publice nr. 1.406/2006 – pentru aprobarea Normelor privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcției de șef de secție, șef de laborator sau șef de serviciu din unitățile sanitare publice, coroborat cu prevederile art. 184 din Legea nr. 95/2006 – privind reforma în domeniul sanitar și ale art. Unic, (1), lit. a) din O.G. nr. 80/2022 – privind reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor din sectorul bugetar, următoarele funcții:

            • 1 post de șef laborator, medic primar specialitatea Medicină de laborator, cu experiență de minimum 5 ani în specialitatea postului, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă din cadrul Laboratorului de Analize medicale. 

Tematica și bibliografia se vor afișa pe site-ul institutului, după publicarea în „Viața Medicală”.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, în termen de 15 zile de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în termen de minimum 30 de zile și maximum 90 de zile de la publicarea în „Viața Medicală”.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNOS, tel.: 0264.591.941, int. 105, persoană de contact jr. Maria Livia Vasile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe