Newsflash
ACTUALITATE Știri

Galerie foto: Proiectul „Ochi de lumină” de la IOB, aproape de final

de Florentina Ionescu - mai 25 2023
Galerie foto: Proiectul „Ochi de lumină” de la IOB, aproape de final

La începutul lunii mai scriam despre proiectul „Ochi de lumină” de la Institututul Oncologic București, prin care este în curs de amenajare una dintre curțile interioare ale unității.

Pe pagina de Facebook a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din București (IOB) au fost postate mai multe fotografii cu această curte interioară. 

„Încet, încet, ne apropiem de final! Ieri, după o zi cu multă muncă și implicarea ajutoarelor, seara, lucrurile arătau așa. Proiectul «Ochi de lumină» este inițiat și realizat de Asociatia ZI de BINE”, au scris reprezentanții IOB alături de aceste imagini. 

Proiectul a prins contur încă din 12 mai a.c., oamenii au lucrat de atunci până în prezent cu spor, cu gândul că vor aduce o pată de culoare pentru copii și părinții lor.

În imaginile de mai jos, puteți vedea cum au decurs lucrările proiectului de amenajare a uneia dintre curțile interioare ale IOB. 


Galerie imagini (7)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe