Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Funcție de șef radiologie scoasă la concurs în Pitești

de Redacția Viața Medicală - mar. 8 2024
Funcție de șef radiologie scoasă la concurs în Pitești

SPITALUL MILITAR DE URGENȚĂ „DR. ION JIANU” PITEȘTI 

scoate la CONCURS

în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 1.406/2006, coroborat cu prevederile art. 185 din Legea nr. 95/2006, republicată, cu modificările și completările ulterioare, funcția de:

            medic șef laborator în Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală. 

Bibliografia de concurs și temele-cadru pentru proiectul de specialitate vor fi postate pe site-ul spitalului și afișate la avizierul unității.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității din mun. Pitești, str. Negru Vodă nr. 47, jud. Argeș, în termen de 15 zile de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în termen de minimum 30 de zile și maximum 90 de zile de la publicarea în „Viața Medicală.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Resurse Umane din Spitalul Minitar de Urgență „Dr. Ion Jianu” – Pitești, str. Negru Vodă nr. 47, tel.: 0248.218.090, int. 412, 413.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe