Newsflash
ACTUALITATE Știri

Enayati Medical City a lansat aplicatia MyEMC

de Florentina Ionescu - iun. 13 2024
Enayati Medical City a lansat aplicatia MyEMC

Aplicația mobilă MyEMC aduce medicina din suflet mai aproape de pacienți.

Enayati Medical City a anunțat astăzi că a lansat o aplicație, numită MyEMC, care permite pacienților să acceseze rapid și ușor dosarul medical din Enayati Medical City, direct de pe dispozitivul mobil. Aplicația oferă acces total asupra datelor de sănătate. Puteți vedea și partaja oricând rapoartele medicale, rezultatele investigațiilor sau buletine de analize. 

Cu o interfață intuitivă și funcționalități utile, aplicația simplifică accesul la serviciile din Enayati Medical City și le oferă pacienților și utilizatorilor control asupra sănătății lor și a celor dragi lor. 

Funcționalități cheie

Programări rapide și ușoare: Cu aplicația MyEMC puteți face programări la medicul dumneavoastră preferat în câteva secunde, direct de pe telefonul mobil.

Dosarul medical la un click distanță: Accesați istoricul medical, analizele, rapoartele și rezultatele investigațiilor medicale oriunde și oricând. Aplicația MyEMC vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona eficient sănătatea.

Adăugarea beneficiarilor: Aveți grijă de sănătatea întregii familii dintr-un singur loc. Adaugați membrii familiei sau alte persoane dragi ca beneficiari și gestionați-le programările și dosarele medicale cu ușurință.  

Programări

Aplicația MyEMC vă oferă posibilitatea de a căuta rapid și ușor medici și specialiști din diverse domenii, vizualizând disponibilitatea acestora în timp real și programându-vă vizitele medicale direct de pe dispozitivul mobil, făcând procesul de programare simplu și rapid. 

În mai puțin de 1 minut vă puteți programa la următoarele specialități: Concierge Doctor, Dermatologie, Obstetrică-ginecologie, Oftalmologie.

Mai multe detalii despre aplicație găsiți aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe