Newsflash
Știri

Ediția a X-a a Congresului Naţional de Medicină de Familie

de Dorina Novac - sept. 23 2022
Ediția a X-a a Congresului Naţional de Medicină de Familie

La Craiova, în perioada 20-23 octombrie, va avea loc a X-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină de Familie.

Asociaţia Societatea Naţională de Medicina Familiei / Medicină generală, în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină Generală din România - Filiala Dolj şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova va organiza, la Craiova, în perioada 20-23 octombrie, a X-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină de Familie, scrie Agerpres.

UMF Craiova

Potrivit organizatorilor, agenda congresului, care se va ţine în format hibrid, este diversă, evenimentul reunind medici de familie din ţară, dar şi medici de alte specialităţi.

Citește și: Medicul de familie, baza sistemului de sănătate

„Lectorii, constituiţi în grupurile de lucru patronate de Societatea Naţională de Medicina Familiei, vor oferi abordări aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistică, strategii de dezvoltare organizaţională etc. Dorim ca medicii de familie, care sunt interfaţa dintre sistemul de sănătate şi pacient, să fie permanent conectaţi la ultimele noutăţi din domeniul medical şi să aibă la îndemână instrumente de informare şi formare profesională de cea mai înaltă calitate, dar şi despre utilizarea lor în practica de zi cu zi”, au transmis organizatorii. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe