Newsflash
Știri

Donatorii de sânge sau plasmă vor primi un bilet gratuit la Untold sau Neversea

de Dorina Novac - sept. 11 2020
Donatorii de sânge sau plasmă vor primi un bilet gratuit la Untold sau Neversea

Caravana mobilă Blood Network se va afla în București, în acest weekend, la Centrul de Transfuzii din strada Doctor Constantin Caracaș, nr 2, între orele 08:00-14:00.

Persoanele care donează sânge sau plasmă vor primi un bilet gratuit de o zi la edițiile din 2021 ale festivalurilor Untold sau Neversea.

donare sange si plasma
Sursă imagine: Pixabay

„Vă invităm, sâmbătă, 12 septembrie, la ora 09:45 la caravana mobilă, la Centrul de Transfuzii din București. Aici puteți să stați de vorbă cu donatorii, cu reprezentanții festivalului UNTOLD dar și cu reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine București”, au anunţat reprezentanţii caravanei.

Donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00.

Programările pentru caravana mobilă de la București se fac până vineri, 11 septembrie, la numărul de telefon menționat mai sus.

De asemenea, pacienții care s-au vindecat de COVID-19 și doresc să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care luptă împotriva virusului pot face acest lucru la caravana mobilă Blood Network.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe